X Ta strona korzysta z plików ciasteczek (ang: cookies). W przypadku braku zgody na ich umieszczenie należy zmienić ustawienia Państwa przeglądarki internetowej tak, aby nie akceptowała ona zapisywania ciasteczek.
Poradnik PrzedŚlubny z poradami ślubnymi dla Narzeczonych. Wszystko na Wasz ślub i wesele - od przygotowań ślubnych przez błogosławieństwa po weselną uroczystość. 
Dziś jest: 17-08-2018 imieniny: Jacka, Anity, Mirona

Najciekawsze przepisy dla Narzeczonych i nie tylko

przepisy baner

koktajl owocowy sałatka owocowa Galaretkowy sernik
Koktajl owocowy Sałatka owocowa Galaretkowy sernik
przekaska dla zakochanych Kuleczki drożdżowe koktajl bananowy
Przekąska dla zakochanych Kuleczki drożdżowe Koktajl bananowy

 

Przysyłajcie swoje Przepisy dla Zakochanych, a my będziemy je publikować!

konkurs kulinarny


Zalogujcie się na naszym portalu, wyślijcie nam swój ulubiony przepis na adres: konkurs@przed-slubny.pl a redakcja wybierze te najciekawsze i zamieści na stronie w dziale Kulinaria dla zakochanych. Wszystkie przepisy będą podpisane Waszym nickiem.

Zapraszamy do zabawy, eksperymentowania w kuchni i do przesyłania zdjęć kulinarnych rezultatów. Mile widziane są zarówno zdjęcia potraw, które zrobicie jak i samego procesu tworzenia dzieła z zakresu sztuki kulinarnej :)



Do gotowania!

 


konkurs kulinarny

Wszystkim uczestnikom Konkursu Kulinarnego dziękujemy za nadesłane przepisy. Ostatnim nagrodzonym kompletem pereł z kolczykami przepisem była PIECZONA RYBA Z WARZYWAMI autorstwa Użytkownika: Marta1986


Nadsyłane przepisy sukcesywnie będziemy publikować, a poniżej zwycięski przepis: 

 

Pieczona ryba z warzywami

 

pieczona ryba z warzywami

Składniki:
- 3 ryby
- 1 por
- 2 marchewki
- 1 szczypior
- natka koperku
- natka pietruszki
- 1 pietruszka
- sól, pieprz
- 1 cytryna
- olej do smażenia, sos

Ryby opłukać i osuszyć. Natrzeć solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Odstawić do lodówki na 15 minut.

Pora, marchewki, szczypior, natki przemyć. Marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Pietruszkę, cytrynę i pora pokroić na cieńsze plasterki.

Ryby wyjąć z lodówki i włożyć w środek szczypiorek, odrobinę natki koperku i pietruszki, startą marchewkę oraz pokrojonego pora, pietruszkę i plaster cytryny. Nadziać wszystkie ryby. Blachę wysmarować olejem i przełożyć ryby.

Obłożyć plastrami cytryny oraz resztą warzyw. Piec w piekarniku około 25-30 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu polać sosem.

Smacznego!


Już teraz możecie podyskutować na naszym forum o konkursie kulinarnym dla zakochanych ->KLIK <-

 

Udostępnij na swoim profilu Facebook