X Ta strona korzysta z plików ciasteczek (ang: cookies). W przypadku braku zgody na ich umieszczenie należy zmienić ustawienia Państwa przeglądarki internetowej tak, aby nie akceptowała ona zapisywania ciasteczek.
Poradnik PrzedŚlubny z poradami ślubnymi dla Narzeczonych. Wszystko na Wasz ślub i wesele - od przygotowań ślubnych przez błogosławieństwa po weselną uroczystość. 
Dziś jest: 18-08-2017 imieniny: Heleny, Bronisława, Ilony

Najciekawsze przepisy dla Narzeczonych i nie tylko

przepisy baner

szparagi na dzień dobry Śniadaniowe serca Sałatka paluszkowo-porowa
Szparagi na dzień dobry Śniadaniowe serca Sałatka paluszkowo-porowa
zapiekany bakłażan Włoska pizza Kopiec kreta
Zapiekany bakłażan Włoska pizza Kopiec kreta

 

Przysyłajcie swoje Przepisy dla Zakochanych, a my będziemy je publikować!

konkurs kulinarny


Zalogujcie się na naszym portalu, wyślijcie nam swój ulubiony przepis na adres: konkurs@przed-slubny.pl a redakcja wybierze te najciekawsze i zamieści na stronie w dziale Kulinaria dla zakochanych. Wszystkie przepisy będą podpisane Waszym nickiem.

Zapraszamy do zabawy, eksperymentowania w kuchni i do przesyłania zdjęć kulinarnych rezultatów. Mile widziane są zarówno zdjęcia potraw, które zrobicie jak i samego procesu tworzenia dzieła z zakresu sztuki kulinarnej :)



Do gotowania!

 


konkurs kulinarny

Wszystkim uczestnikom Konkursu Kulinarnego dziękujemy za nadesłane przepisy. Ostatnim nagrodzonym kompletem pereł z kolczykami przepisem była PIECZONA RYBA Z WARZYWAMI autorstwa Użytkownika: Marta1986


Nadsyłane przepisy sukcesywnie będziemy publikować, a poniżej zwycięski przepis: 

 

Pieczona ryba z warzywami

 

pieczona ryba z warzywami

Składniki:
- 3 ryby
- 1 por
- 2 marchewki
- 1 szczypior
- natka koperku
- natka pietruszki
- 1 pietruszka
- sól, pieprz
- 1 cytryna
- olej do smażenia, sos

Ryby opłukać i osuszyć. Natrzeć solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Odstawić do lodówki na 15 minut.

Pora, marchewki, szczypior, natki przemyć. Marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Pietruszkę, cytrynę i pora pokroić na cieńsze plasterki.

Ryby wyjąć z lodówki i włożyć w środek szczypiorek, odrobinę natki koperku i pietruszki, startą marchewkę oraz pokrojonego pora, pietruszkę i plaster cytryny. Nadziać wszystkie ryby. Blachę wysmarować olejem i przełożyć ryby.

Obłożyć plastrami cytryny oraz resztą warzyw. Piec w piekarniku około 25-30 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu polać sosem.

Smacznego!


Już teraz możecie podyskutować na naszym forum o konkursie kulinarnym dla zakochanych ->KLIK <-

 

Udostępnij na swoim profilu Facebook