X Ta strona korzysta z plików ciasteczek (ang: cookies). W przypadku braku zgody na ich umieszczenie należy zmienić ustawienia Państwa przeglądarki internetowej tak, aby nie akceptowała ona zapisywania ciasteczek.
Poradnik PrzedŚlubny z poradami ślubnymi dla Narzeczonych. Wszystko na Wasz ślub i wesele - od przygotowań ślubnych przez błogosławieństwa po weselną uroczystość. 
Dziś jest: 17-08-2018 imieniny: Jacka, Anity, Mirona

Sałatka paluszkowo-porowa

Przepis przysłany na konkurs przez Panią Edytę Mikołajczyk

W co należy się zaopatrzyć:

  • 1 por
  • 1 puszka kukurydzy
  • 2 papryki
  • 1 ogórek
  • 1 mały majonez
  • 2 łyżki stołowe śmietany
  • 1 czosnek
  • szczypta chili
  • bazylia
  • oregano
  • 2 opakowania surimi paluszków krabowych

paluszki krabowe por warzywo kukurydza w puszce czerwona papryka

Warzywa kroimy w kostkę dodajemy puszkę kukurydzy. Paluszki krabowe kroimy w paski.

Sos do sałatki - w słoiku robimy sos, dodajemy jeden cały majonez, 2 łyżki śmietany, bazylie, oregano, chili do smaku i wciskamy 4 ząbki czosnku mieszamy i zostawiamy na 15 min w lodówce.
Zapraszamy do przygotowania sałatki i wysłania nam zdjęć swojej potrawy!
Smacznego!


Poprzedni następny

Udostępnij na swoim profilu Facebook